BACK TO JOB SEARCH

Stage Finance

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Ben jij nieuwsgierig naar de dagelijkse activiteiten van ons Financial Credit Controller Team? Wil jij impact maken door middel van een eigen Finance project? En ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt? Lees dan snel verder!


Als Stagiaire Finance- Credit Controller ga jij je bezighouden met:

  • Analyses en projecten die als doel hebben de processen binnen het Financial  Excellence Centre AR Team te verbeteren en te optimaliseren;
  • Ondersteuning van de Credit controllers, Cash managers en AR Specialists bij het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten binnen het Financial Excellence Centre AR team;
  • Diverse credit control en cash management werkzaamheden;
  • Een eigen finance project waarin je het verschil kunt maken!

Waar kom je te werken?
Als Stagiaire FEC-AR werk je in het enthousiaste AR team binnen de Professional Business Unit. Het team bestaat uit 6 medewerkers van verschillende leeftijden. Je stagebegeleider is de teamlead.
Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional levert koffie- en theeconcepten aan kantoren, overheidsinstellingen, horeca en hospitality, kortom alle instellingen buiten het supermarktkanaal. Vanuit onze ondernemerschap, kennis en rijke traditie zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten. Op deze manier leveren we bij verschillende klanten een bijdrage aan hun doelstellingen op gebied van duurzaam ondernemen en medewerkerstevredenheid.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.


Voor deze finance stage, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring: 
•    Je volgt een HBO/WO opleiding richting Bedrijfskunde/Bedrijfseconomie/Finance en control;
•    Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelfstandig te werken;
•    Je kan snel data analyseren en verbanden leggen, en vanuit daar actie ondernemen;
•    Je bent enthousiast en hebt een goede kennis van Excel en bij voorkeur van SAP.
•    Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

•    Je bent werkvaardig in de Engelse taal.

•    Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een meeloopstage (en 1 dag per week voor eigen afstudeeropdracht.)

 

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding van 525 euro per maand (bij een fulltime stage) en een verantwoordelijke rol in het team. Wij zijn per augustus/september 2024 op zoek naar een meewerkstagiair. 
Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.
 

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!
Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.
 
Enthousiast? Reageer nu!
Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Liza de Vries, Credit Controller Retail, en Madelief Oortman Gerlings, Talent Acquisition. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Liza de Vries, bereikbaar op liza.devries@jdecoffee.com.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.


Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!